In navolging van het verslag van vorig jaar, nu een deel 2.

Een paar maanden geleden werd het idee om een 2e deel van de Bierdopjedag te organiseren waarbij Quatsbeek en (wederom) Xandecs bij betrokken waren.
Locaties en datums werden gekozen en uiteindelijk kwam het er op neer dat we Bierdopje dag II op 13 november gingen houden in Breda, bij Bono Beer.
De saamhorigheid van te voren was al goed te zien. Mensen maakten afspraken om mee te rijden met mede gebruikers, wat natuurlijk een goede ontwikkeling is.

De locatie was goed te vinden in hartje Breda. Er was volop gratis parkeerplaatsen aanwezig in tegenstelling wat er aanvankelijk beweerd werden (gratis parkeren op zondag, tenzij het een koopzondag is).
Eenmaal aangekomen was het "feest" al in volle gang. Ditmaal geen los zaaltje maar beneden in de zaak bij de bar, wat opzich wel gezellig was.

Onder het genot van een drankje en hapjes (die spare-ribs en saté was trouwens erg lekker) gingen de gesprekken over van alles en nogwat.
Opvallend was dat er dit keer veel nieuwe gezichten waren, en een aantal oude. Altijd leuk op nieuwe mensen te ontmoeten.

Ook de developers waren beter vertegenwoordigd dan vorig jaar en is er een extra geïntesseerde om het team te komen versterken.
Onderling werden al diverse ideeën uitgewisseld over de functionaliteit en werking van v3.

Net als vorig jaar ging er een gastenboek rond waarin men zijn/haar mening kon opschrijven.
De ideeën voor BDDag v3 (hé, is dat nu toeval of...) kwamen ook ter sprake en we hebben @Xandecs weer bereid gevonden om deze te gaan organiseren.
Misschien volgend jaar toch die BBQ? Wie weet, wat ik wel weet is dat we natuurlijk hopen dat er nóg meer mensen komen!
We hopen dat we spoedig een datum kunnen prikken, zodat men dit in de agenda vrij kan houden.

Allemaal bedankt voor de komst en gezelligheid, en hopelijk tot volgend jaar!

Sypher
p.s. De extra usergroup zal in de loop van de week aangemaakt worden.